Forsiden

Opplegg

Priser

Om klovnen

Andres erfaring

Kontakt

Opplegg

Besøk i barnehagen
Vennskapsklovnen bruker teater, musikk, lek og fortelling til å snakke med barn om tema som er viktige. Når Vennskapsklovnen besøker barnehagen har han en forestilling som tar ca 1 time, og som setter fokus på emner som vennskap, fred, rettferdighet og tilgivelse. Forestillingen har mye humor, og tar ellers i bruk akrobatikk og balanse - der barna får prøve seg, og oppleve mestring. Med enkle grep gjøres lokalene om slik at det blir en reell opplevelse av scene. Opplegget er fleksibelt og kan tilpasses ulike sammenhenger.
 
Prosjekt Sirkus
Det lukter sagflis, musikken fyller sirkusteltet, det skal være skikkelig sirkusatmosfære når vennskapsklovnen lager sirkus der alle barnehagens barn er artister. Alle skal få oppleve mestring, våre i rampelyset og kjenne gleden ved å bli sett og bekreftet.Dette er den bærende pedagogikken i arbeidet med sirkus  
 
Prosjekt Westernshow
Blant gamle kjerrer, salooner, bank og sheriffens kontor  vandrer ekte cowboyer, indianere,  likbærere, predikanter, revolvermenn og røvere omkring. Hva skjer når indianerhøvdingen og sheriffen velger fred istedenfor krig, vennskap istedenfor krangel, snakker sammen istedenfor å sloss? Dette er den bærende pedagogikken i arbeidet med westernshow.
 
Klovnen kommer gratis på personalmøte
Gunnar Isaksen tar gjerne en prat. Han deltar også gjerne på et personalmøte for å fortelle om de ulike oppleggene. Dette er gratis og uforpliktende.
Ring ham på tlf 41252374.
 
« tilbake

Tilbakemeldinger
 
Dette sier barnehageansatte om Vennskapsklovnen:
 
- "Han er engasjerende og morsom"
 
- "Han får forberedelsene til sirkus og teater til å virke som en lek både for voksne og barn"
 
- "Han får alltid god kontakt med barna og får de til å føle seg trygge"
 
- "Han har en utrolig evne til å skape glede og engasjement hos barna"
 
- "Alle barn (og voksne) blir glad i Gunnar fordi han er så ekte"